Albercocs i Cireres
Albercocs i Cireres
Albercocs i Cireres
OPINIÓN | David Setbetes
Som català
Vaig néixer català, em sento, som i seré català. No en contraposició a l’espanyol. En respecto el sentiment, però malgrat lleis i papers, jo soc diferent, ni millor ni pitjor, ni més llest ni més curt.
OPINIÓN | Bernat Joan i Marí
Qüestions absurdes sobre català i sanitat
A qualsevol lloc del món que no sigui Espanya, que una llengua siga oficial implica que tothom l’ha de saber.
Opinión/Bernat Joan i Marí
Qüestions absurdes sobre català i sanitat
Tornem-hi Pere amb ses maces! Som altra vegada immersos en la discussió sobre si el personal sanitari (metges, infermers, celadors, administratius…) han de saber o no la llengua catalana.
«La cocina es técnica y arte»
Jaume Drudis es un reconocido chef catalán que regenta el restaurante del Hotel Bruixes de Burriac, en Altafulla. Un trabajo que combina con la dirección culinaria del grupo Unilever en Europa, con marcas como Knorr, Calvé, Hellmans o Flora.
Albercocs i Cireres
- Quien quiera legalizar una casa en rústico deberá pagar una multa
- Los ibicencos se quedan sin el Club Náutico Ibiza tras 99 años de historia
- La emocionante reacción del director del Club Náutico Ibiza tras perder la concesión
- Llegan a su casa en Ibiza, se la encuentran okupada y reciben una brutal paliza con bates y cadenas de los okupas
- El tiempo en Baleares: estos son los puntos en los que afectará la DANA a partir de hoy