La ibicenca Fanny Tur asume hoy de forma oficial la codirección del Institut Ramon Llull en una ceremonia en el Consolar de Mar.

R.C.

La Junta Rectora del Institut Ramon Llull se reunirá hoy en la capilla del Consolat de Mar. En está reunión, que está prevista para las diez de la mañana, se aprobará la incorporación del Govern en el consorcio de l'Institut Ramon Llull y, por extensión, su entrada en la Fundació Ramon Llull.

La Junta Rectora estará presidida por el president del Govern, Francesc Antich. Entre los asistentes destaca el conseller de la Presidència del Govern, Albert Moragues; el vicepresident del Govern de la Generalitat de Catalunya, Josep-Lluís Carod-Rovira; la consellera d'Educació i Cultura del Govern, Bàrbara Galmés; el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, Joan Manuel Tresserras; el conseller de Mobilitat i Ordenació del Territori del Govern, Gabriel Vicens; el conseller de Medi Ambient del Govern, Miquel Àngel Grimalt; el conseller d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya, Josep Huguet; la secretària d'Afers Exteriors de la Generalitat de Catalunya, Roser Clavell; y el director de l'Institut Ramon Llull, Josep Bargalló.

También forman parte de los órganos de dirección del instituto los máximos representantes de otras instituciones que trabajan para la lengua y la cultura catalanas, como l'Institut d'Estudis Baleàrics, l'Institut d'Estudis Catalans, la Institució de les Lletres Catalanes o l'Institut Català de les Indústries Culturals, además de les Xarxa Vives d'Universitats.

A las once y media comparecerán frente a los medios de comunicación el conseller de Presidència del Govern, Albert Moragues; el vicepresident del Govern de la Generalitat de Catalunya, Josep-Lluís Carod-Rovira; y el director de l'Institut Ramon Llull, Josep Bargalló. Posteriormente, se reunirá el Consell de Direcció del IRL para aprobar el nombramiento de la ibicenca Fanny Tur como a codirectora del Institut Ramon Llull.