user miquel | Hace más de 11 años

es hora que ahiga un partido en Baleares de centro y que mire por las islas,estamos cansados de SOE y PP,pero por favor si no les bastan los votos no se unan ni a uno ni al otro,y fuera corrupcion,por nuestras islas por el mallorquin,aun que desendamos muchos de nosotros de cataluña,viva las Baleares,yo ya los votare. espero q2ue viendo lo que a hecho el SOE y el PP,muchos que viven en Mallorca,que para mi son mallorquines los voten,para unas baleares mejores.

user Rafel | Hace más de 11 años

Com sempre hi ha comentaris variats. Els PPeros menyspreant i insultant, els "pata negra" també etc. Ja és hora de que prenguem llum de n'a pintora (Catalunya, Canàries, Pais Basc etc.) i lluitem per noltros amb un partit que uneixqui tots els que ens sentim primer de tot mallorquins amb una sola fita. Endavant per Mallorca i per les Illes Balears.

user Júlia Irene | Hace más de 11 años

Al menys després de veure el resorgiment de l'ultradreta a n'esl PP i l'enfonçament de les esquerres, totalment inútils, sorgeix de nou l'esperança. A veure si obrim ja tots els ulls.

user ..... | Hace más de 11 años

Que prometin la independecia,i el nou estat. I que s'ha oblidin dels partits del estat,que prometen i no fan res. Per una balears autogestionada.

user Mamá Quiero ser Bisagra | Hace más de 11 años

Malament anam si m´hos hem de fiar den barral.

user allegro_ma_non_troppo | Hace más de 11 años

Nirvis, nirvis, molts de nirvis a "Casa Bauzá".

user JS | Hace más de 11 años

Molts de comentaris semblen escrits pels membres de les NNGG del PP. Escriuen en rabi en contra del nou partit fent la pilota al president Bauzá. D'altra banda està bé que vos hagiu llevat la careta, així molta gent que es pensava que votava a un partit moderat, idò ara s'ho pensaran bé. Qui estima Mallorca i a les Illes Balears no li falta el respete com ho feis voltros "engominats acomplexats de Madrid".

user JJ | Hace más de 11 años

Aunque la mona se vista de seda, mona se queda... Creo que fué Einstein quien dijo que "La "idiotez" empieza cuando uno espera resultados distintos haciendo siempre lo mismo".

user Pavemo | Hace más de 11 años

Memoria olfativa: "Si mal huele, peor sabrá! Lo dicho, fracaso estrepitoso. Pastor no se pringará.

user Josep Miquel | Hace más de 11 años

Que ni ha de nirvis i cagaleres que han manat a tots els seus talibanitos foreros, als que per cert paguen una miseria per escriure, que ataquin per si un cas algú es creu que provoquen rebuig. En Prim, es garriguer i en Bauça tenen un mal de ventre feroç. Hi ha molta gent que espera un centre moderat que defensi lo nostro no que estigui "firmes y en primer tiempo de saludo" diguent just Si Bwna a Madrid