user Sever | Hace más de 13 años

Juan, la democracia no se basa solamente en ir a votar cada 4 años y que luego el gobierno tenga una libertad absoluta en hacer lo que le de la gana esos 4 años. El pueblo tiene todo su derecho en hacer oir su voz en la medida de lo que le permite la legislación y sus drechos. Sinó abolimos el drecho a huegla y manifestación.

user BCN | Hace más de 13 años

ALGUIEN SABE QUE ALTO CARGO DE CONFIANZA EN LAS PITIUSAS SE HA OFRECIDO AL PP PARA PERPETUARSE EN EL CARGO ?

user Juan Rodriguez | Hace más de 13 años

Legislatura moguda al carrer? lo que toca no son mogudas al carrer, lo que toca es ir a votar.Como el comentario de abajo del que ya se lamenta de no haber ido a votar... ahora ajo y agua. ¿No se quien saldrá a manifestarse?

user Sever | Hace más de 13 años

Sí tant parlen de que volen la participació ciutadana per consensar el nou model territorial el que haurien de fer es fer dos o tres propostes de PTI i que fassin un refrendum per veure si la gent vol un PTI més preteccionista o menys. Aquí ja si que ningú podria queixar-se dels resultats. Sinó ens espera una legislatura moguda al carrer.

user Tió | Hace más de 13 años

Ara comprenc perquè en Buazá va dir s'altre dia que el primer que farien seria una llei de mesures urgents. Es nota que tenen molta pressa per fer desapareixer els ANEIS creats la pasada legislatura. El que em sorpren més es la poca paraula que té el PP de Santa Eularia que quan es van ampliar els ANEIS per incloure Punta Pedrera i Benirras va dir que ells també volien que fos ANEI la zona no construida encara de la urbanització que hi ha Roca Llisa. Si derogen la llei derogaran aquest ANEI també. Ah, i com ja va dir el alcalde de Sant Joan, també intentaran que les zones Xarxa Natura 2000 siguin edificables, cosa impossible i que si fan que es produeixi produira unes multes desde europa inmenses. I per últim dir que si el nou PTI era una barbaritat com és que els arquitectes en la seva majoria deien que el nou PTI era millor que el que tenim ara? I això ho deien els arquitectes, que no son el agent més sensible pel medi ambient precissament

user :( | Hace más de 13 años

Estas noticias me dan ganas de llorar. Ya empiezan a hacer sus políticas y lo peor de todo es que esta vez sí que las podrán hacer ya que todas las instituciones son del mismo color azulón. Ahora me arrepiento de no haber ido a votar en las elecciones...bufff la que nos espera...!!!

user Ala | Hace más de 13 años

NO queríais cambio???.. toma cambio.... especulación... cemento.... comisiones... todos al carro!

user eivissaSostenible.org | Hace más de 13 años

Sostenibilidad y campos de golf son conceptos incompatibles y más cuando se expresa en plural. No comulgamos con ruedas de molino.

user Irresponsables indignats | Hace más de 13 años

Sí només s'ha de veure les carreteres que fan uns i els altres. I la inversió més gran feta els darrers 4 anys un hospital fa 8 les autoPPistes. Pero tranqui que un parell d'anys notaras les diferencies que ara la teua irresponsabilitat no et deixa veure.

user siafu | Hace más de 13 años

El Partido Popular y los "progresistas" tenen exactament la mateixa política territorial depredadora i insostenible. Quina llàstima de illa que ens deixaran entre uns i altres. Quina manca de consciència i de visió de futur. Qué venuts tots