user fan del reciclatge i la creativitat | Hace más de 13 años

crec que votar a eivissa pel canvi, és la única opció per a la gent d'esquerres, si seguiu així de indedendents, feis complir les lleis, escoltau als ciutadans i també als treballadors de les categories més baixen, tots treballaríem millors, amb les conseqüents millores dels serveis, i el més important...seríem més feliços! AH! ENCARA PUC VEURE COM CADA DIA, CENTRES DEPENENTS DEL CONSELL tenen l'hàbit de no fer cas a les ordenançes municipals, amb el tema de la gestió de residus. em pareix vergonyós, que tots pagem per que es faci complir (ja que està detallat al pleg de condicions amb l'empress de netetja) SOS!

user somiatruites | Hace más de 13 años

Tu si que somnies guilhem, ExC no traurà res, farà el mateix paperet que en Buades, que tenia un ego si fa no fa com el de n'Albert. Votar ExC és donar la victòria al PP.

user guilhem | Hace más de 13 años

Som afortunats de tenir en política un gegant, en la vessant personal i en la vessant professional, com Albert Prats. És l'únic conseller que domina la seva matèria, i bones parts de les matèries dels altres consellers. L'únic que no és un venedor de bíblies (com Tarrés) ni un empresari que omple el seu calaix (com Palau). En Tarrés ara ho sap, i per això ha fet mans i mànigues per esclafar ExC, inclús regalant una cadira de diputada al Parlament a ERC, els més acarnissats enemics d'ExC. Però la jugada li pot sortir malament : si quedam 6 (PP) + 6 (PSOE) + 1 (ExC) arribarà a somniar amb ExC... Força ExC. Força Albert i els altres companys al Consell. El futur comença ara.

user hacedora | Hace más de 13 años

crec que em sona això, els que volen fer les coses com toca, són uns "folloneros", vos votaré si ...

user marí tc | Hace más de 13 años

Si n'Albert només sap definir-se per exclusió, és a dir, criticant al PP i al PSOE és que només està en mig per donar per sac. Quina falta d'identitat!

user Mari-Montans | Hace más de 13 años

Teniu el meu suport Albert i companyia. Representau l´esquerra de veritat i no els ultranacionalistes catalans que van de la ma del PSOE. Gràcies Albert per fer possible aquest projecte.

user Hector Rodriguez | Hace más de 13 años

Para Albert Prat Tu crees que representas IBIZA,pobre de ti,IBIZA is diferent,no te enteras,estamos harto de gente como tu,terminen la carretera de san miguel de una vez y deja de hablar chorradas,antes eras un agitador y ahora que eres,nada.......

user admirador secret | Hace más de 13 años

albert, no sé co dir-ho més clar, pero has de saber que a moltes de les institucions del consell no es gestionen el residus com cal. esper notícies...

user ExC= PP | Hace más de 13 años

ExC no sacará suficientes votos para entrar en ninguna institución. Su contribución en estas elecciones será favorecer la victoria del PP. Ni más ni menos. Votar ExC es tirar el voto para que gane el PP.

user Neon | Hace más de 13 años

Que buena noticia que no aparezca por aquí marisol.