Anti-Españolisto Anti-Españolisto | Hace 22 horas

La verdad, que he aprendido mucho con esta noticia.

user Capdefava | Hace 1 día

SilesiusModo ironía, amigo: Si ( de acuerdo con usted, modo irónico ); y " la nobleza enseña al pueblo inculto lo qué es la elegancia" ( mucho mejor las influencers para ese cometido, de nuevo ironía en on)

user Capdefava | Hace 1 día

SilesiusEso depende de qué repúblicas; las hay con Presidencia de la República y aparte se elige al Jefe de Gobierno. En Europa no suelen ser presidencialistas como en América. Por otra parte, en Europa existen multitud de países con Monarquía Parlamentaria igual que aquí, no es ningún anacronismo hispano como quieren hacer ver.

user Silesius | Hace 1 día

CapdefavaSi sa familia reial deixés d’existir no gastariem més sinó menys. Als USA i a molts països només ténen un president i ja està. Jo no som gaire de nombres, però açò sembla més barat que tenir un president i a més mantenir una família que no ha fet res per estar allà on és. En segon lloc, es teu comentari dirigit a jo no s’entén. Hauria de dir: “No, mucho mejor las influencers”, en un cas, o bé “Sí, mucho mejor que las influencers” en un altre cas. Com tú ho escrius no es sap si estàs d’acord o en contra de sa meva afirmació.

user holaquetal | Hace 1 día

En la foto las vemos en las practicas de la autoescuela.

user Silesius | Hace 1 día

TurbomanNomés se xerra de sa roba de ses dones perquè, tradicionalment, sa missió de ses dones és cuidar des fills, des seus marits, i estar guapes. Dona-objecte, us sona? Patriarcat, cristianisme i monarquia estan íntimament relacionats. Déu va crear els mascles a sa seva imatge i semblança; ho diuen en es Gènesi, per tant deu ser cert. Per açò, els homes tenen barba com ell, que té una gran barba blanca. Ses dones, en canvi, les va treure d’una costella. Sa dona, des des mateix moment de sa creació, ha tingut un caràcter accessori. I d’aquí sa llei agnatícia (derivada de sa llei sàlica francesa) que s’aplica a Espanya. Na Leonor aquesta serà reina perquè no hi ha cap mascle a sa família, això ho sabeu, no? Si els reis actuals tinguessin un fill mascle, a na Leonor l’enviarien a passejar (per llei). Com encara hi ha gent que vol perpetuar aquestes històries medievals me deixa al.lucinat.

Som i Serem Som i Serem | Hace 1 día

Salut i república

A ver si aceptamos la libertad de expresión A ver si aceptamos la libertad de expresión | Hace 1 día

Qué bombón Leonor 😍

user Turboman | Hace 1 día

Y los hombres, ¿iban sin ropa? Porque sólo se habla de las mujeres y sus modelitos.

El filósofo granadino El filósofo granadino | Hace 1 día

En el MERCAILLO hay mucho mas baratas.