user yoMateix | Hace más de 8 años

Entre vacances d'estiu, nadal, setmana santa, dies de festa escolar unificades, etc. el dies de vacances de alumnes i professors és exagerat, es miri com es miri. Encara que no soc pare, comprenc les queixes del pares perquè si ja és complicada la conciliació familiar del dia a dia, amb els horaris de m*rda que tenim a aquest pais, es suma que és impossible organitzar-se per les vacances. Un treballador d'una empresa privada té dret a 22 dies de vacances a l'any (i poques donen més, en el millor dels casos et deixen distribuir-los més o menys com a tu et vengui de gust). Una parella, sense que coincideixin els dos cap dia de vacances tindran 44 dies de vacances en tot l'any, així és impossible, i les alternatives son molt cares (fins al punt que hi ha qui es planteja si el surt a compte treballar els 2 membres de la parella). Ja sabem que els col·legis no són guarderies, però la seva activitat i horaris no haurien de ser aliens a la realitat del pares, i la societat.

user De Juzgado de Guardia | Hace más de 8 años

Y los profesores/as y los Asistentes Técnicos Docentes (ATD) y los Asesores Docentes (AD) de la Conselleria de Educación. CHIRINGUITOS SOCIALISTOS.

user uep | Hace más de 8 años

Los profesores tendran 11 dias de vacaciones que sumados a los tres meses de verano, a los quince de navidad, a la semana blanca, a los puentes y a las bajas de tres días porque le ha picado un mosquito suma= 180 dias mas o menos.

user Interessos creats | Hace más de 8 años

Sra. Mestra: El xec escolar no se va implantar per mor de les màfies de les escoles concertades, que van convèncer als governants socialistes, perquè els donassin a ells la subvenció, i així se va decidir, unilateralment, sense que se fes una consulta als pares. Crec que si se tornàs parlar del xec escolar, els capitalises de la Educació en farien alguna de grossa, per tal de que els pares no poguessin cobrar una quantitat, per educar els seus fills on ells decidissin.

user Carmen (la otra) | Hace más de 8 años

Perdón, he contado mal. Los dos días de la Semana Santa, también son fiesta para TODOS. Los días de vacaciones, son sólo cuatro. Es que hay mamás y papás que desearían que sus hijos estuvieran en el colegio a perpetuidad y ellos solamente ir a ver si les han dado el bañito y les han dado de cenar y ya que están, podrían dejarlos a dormir y ellos pasarían cada día a darlos el besito de buenas noches.

user Carmen (la otra) | Hace más de 8 años

Los escolares de Baleares tendrán seis días de vacaciones. Así como sus maestros y profesores. Dos días de la Semana Santa y cuatro de la siguiente. Los otros días son fiesta para TODOS.

user manumenorca | Hace más de 8 años

... todos estos problemas vienen derivados del fallo principal, que es organizar las vacaciones partiendo del calendario litúrgico en vez de tener en cuenta a los niños. Ya está bien de basar nuestros ritmos en base a la religión... hagamos cambios, la persona primero. Las personitas primero.

user Viatgera | Hace más de 8 años

De aqui: No és veritat el que vostè diu. Passa que a Europa, les vacacions se reparteixen per trimestres i a l´estiu son més curtes. A Franá no just se té els dissabtes i diumenges lliures, sinó també els dimecres s´acaba la escola a les dotze i no se va a escola l´horabaixa. A Espanya, com que els estius son més calorosos, probablement se tengui aquest sistema de vacacions estivals més llarg i en canvi ni el novembre, ni el febrer ni el maig, se facin dues setmanes de vacances, com a Europa.

user sa coa | Hace más de 8 años

Balears a sa coa d'Espanya, Espanya a sa coa d'Europa. Per qualque cosa será, ¿veritat senyora mestra?.

user pocos | Hace más de 8 años

Me parecen pocos. Deberían empezar las clases el día 15 de abril.