user Pedro Torres | Hace más de 7 años

Maravillosa ecuanimidad en la en la composicion de la comision... cual es la palabra q mas sale "catalanes"... con eso lo dicen todo.. Es bochornoso q cuatro mandados a dedo por los de siempre tengan q decidir por todos Porque no lo consultan con el pueblo???... no se atreven, antes tiene q adoctrinar Bernat Sureda Garcia: doctor en Pedagogia. Director del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques de la UIB. Expresident del Consell Escolar de les Illes Balears (CEIB). Joan Melià i Garí: llicenciat en Filologia Hispànica i doctor en Filologia Catalana. Subdirector del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la UIB. Exdirector general de Política Lingüística. Miquel Sbert Garau: llicenciat en Filologia Hispànica i doctor en Filologia Catalana. Exdirector general d’Ordenació i Innovació. Nicolau Dols Salas: llicenciat en Filosofia i Lletres i doctor en Filologia Catalana. Professor titular de la UIB. Membre de la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). Bartomeu Canyelles Roca: llicenciat en Filologia Hispànica i catedràtic d’institut de llengua i literatura castellanes. Exdirector de l’Institut d’Avaluació i Qualitat del Sistema Educatiu (IAQSE). Antoni Quintana Torres: llicenciat en Ciències Socials, Geografia i Història. Professor de secundària de ciències socials a l’IES Son Pacs. Autor de l’estudi Integració de llengües. Maria Juan Garau: doctora en Filologia Anglesa. Professora titular de la UIB. Investigadora sobre contextos d'aprenentatge de llengües estrangeres. Bàrbara Sastre Bestard: llicenciada en Filologia Germànica i doctora per la Universitat d’Hamburg. Professora de l’Escola Oficial d’Idiomes de Manacor. Margalida Coll Llompart: diplomada en Educació Primària i llicenciada en Psicopedagogia. Màster en Llengua i literatura catalanes. Mestra especialista en Pedagogia Terapèutica a ESO i professora associada de la UIB. Bartomeu Quetglas Pons: llicenciat en Filosofia i Lletres i doctor. Professor de la UIB especialista en models escolars europeus. Membre del Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l'Educació de la UIB.

user jgb | Hace más de 8 años

Que manera de perder el tiempo . si ya sabemos cual es el modelo liguistico impuesto por sus narices un adictronamiento total hacia el catalan cuya lengua,solo para recordarselo a estos comisarios politicos, es solo util dentro de las comunidades autonomas que la utilizan.

user Vergonya aliena | Hace más de 8 años

Una imatge deplorable, la d´aquest opinador.

user avió de pedra | Hace más de 8 años

Catalanistes = ENEMICS PÚBLICS DE SES BALEARS!

user Josep Miquel | Hace más de 8 años

Pedro L también le debe resultar evidente quienes son los que no quieren la concordia ¿verdad? Aunque gente situada en los extremos puede haberlas en ambas posiciones resulta evidente que por cada uno de "desberetat" que defiende nuestra lengua cultura y tradiciones, hay veinte opopnioendose, aunque seguramente es por catalanofobia trufada de incultura en grado summa cum laude.

user Josep Miquel | Hace más de 8 años

Pedro L, en este caso completamente de acuerdo, i desde luego se prestaba a mucha confusión, en cuanto a lo de las descalificaciones supongo que se puede entender que quienes todavía, incluso a mis años, estamos acabando estudios universitarios, aparte de los estudios anteriores, nos hemos ganado a pulso el derecho a calificar de ignorantes a quienes demuestrn serlo. Finalmente absolutamente de acuerdo en lo de que esta gente no quiere que se estudie, pero darles munición creo que no, esta gente a lo sumo que han llegado a concentrar para sus desvarios ha sido a ¿100 personas?, creo que aqui lo tenemos claro que queremos que se estudie i todo lo que se pueda, por lo menos salimos a la calle 100.000 personas a defenderlo, cosa que jamás había sucedido en estas islas. Aclarado el tema un cordial saludo.

user Pedro L. | Hace más de 8 años

Josep Miquel, creo que no has comprendido mi comentario, aunque releyéndolo puede prestarse a confusión. Cuando hablo de la lengua de 'aquí' me refiero a la de aquí, al catalán. Deberías andar con cuidado con segun qué descalificaciones porque eso es dar munición a la gente que no quiere que se estudie y no ayuda nada a la concordia.

user Josep Miquel | Hace más de 8 años

Ido opinador defensor des Nyarro de sa Faixina, millor no perdis el temps per aquí i vagis a visitar aquest esperpent perque no li queda gaire de vida, afortunadament. I que quedi claret que jo soc partidari de que el trabuquin just per una raó estética, Palma no es mareix aquest espant. Aixó si si posen a on quedarà el buit també s'hauran cobert de gloria els nostres regisdors. Ves a fer rogatives també pot funcionar, peró crec que serà que no. I convé no mesclar ous amb cargols, ho dic per la teva panxa.

user Biel | Hace más de 8 años

Si fos divendres vespre entendria tanta desinhibició (causada per alguna beguda d'alta graduació) a l'hora de treure bilis i foc pels caixals per part d'alguns sectors molt concrets, amants de certs 'monòlits' i detractors (i destructors) de la nostra cultura i llengua.

user Josep Miquel | Hace más de 8 años

Pedro L igual no ho entens perque no anares a escola fins i tot a la teva terra, en que allà s'ensenyi la única llengua que teniu. Aquí s'ensenyen les dues, naturalment una es oficial i propia i l'altre oficial per imperatiu llegal i forastera. No es mal d'entendre si un ha cursat estudis i coneix l'importancia de tenir sempre el máxim de coneixements possibles. Que perque crec que no hi has anat molt a escola' senzillament perque dius que no s'ensenya la llengua d'aqui, i resulta que totes les institucions académiques, desde escoletes d'infants a Universitats, i de tot el mon, afirmen clarament que aqui es parla la llengua catalana, en que la denominem mallorquí, o menorquí. Ara que segur que tu amb aquest coneixements les deus superar a totes. Ido mira demostreu i el darán un Premi Nobel segur, o millor calla perque diguen aixó igaul et fas candidat al Premi Einstein, que es el Nobel a l'estupidessa humana. Tu mateix