user ni loco | Hace más de 9 años

El abrazo del oso; hay que estar locos para tener tratos con el separatista radical.

user lealtad | Hace más de 9 años

europa presiona , no quiere distensiones ni separaciones , si queremos un euro fuerte - europa necesita unidad no deriva soberanista , esto termina como tenia que haber empezado con mayor maniovilidad fiscal y de recursos economicos para catalunña , en pocas palabras ser como navarra y pais vasco . es un pulso , el que sepa jugar sus cartas ganara la partida

user no se van ni saben cómo irse | Hace más de 9 años

A los catalanes no es que haya que dejarlos votar, no, lo que hay que hacer es ECHARLOS de España para que nos dejen vivir tranquilos.

user alucinado | Hace más de 9 años

Alucinada o Josep Miquel, que se te ve la pluma, ufff perdón quería decir el plumero

user Alucinada Senior | Hace más de 9 años

Niñooooooooooooo termínate las natillas, luego dos eruptos y la siesta.

user alucinado | Hace más de 9 años

Josep Miquel o L'amo como quieras, sigues siendo igual de tonto y de mentiroso, te salvas porque este diario me ha saneado siguiendo las órdenes de Jordi Pujol,

user l'amo de son carabassa | Hace más de 9 años

Xec, hauries d'escoltar i recuperar sa història dels vençuts, de ses victimes, si no vols perdre es sentit de sa realitat. Llorenç Capellà, fill de Pere Capellà ha escrit el Diccionari Vermell (Mallorca, Moll, 1989). És un vertader registre civil dels prop de nou-cents assassinats a Mallorca en nom de l'estat l'espanyol. En aquest registre hi ha bastants mestres: Guillem Alcover, de Campos, mestre d'escola i afiliat a Esquerra Republicana; Josep Lliteras, mestre de Sant Joan, Bartomeu Matas, mestre de Sineu; Pere Joan Artigues, mort perquè va amagar un mestre d'escola perseguit a la seva casa de Cas Concos, etc. Una petita mostra d'aquest diccionari vermell: Martí Álvarez, de Felanitx, detingut a Porto Petro perquè es negà a fer el salut feixista, "el mataren lentament, a cops i a punyalades, i algú va entretenir-se a tirar-li pebre coent a les ferides"; Bartomeu Cabanellas, segon batle de Pollença, "li tallaren els testicles i els hi posaren dins la boca"; Sebastià Quetgles, tinent batle de Manacor, casat, no havia quedat mort qual l'afusellaren, i "un sacerdot que, moments abans, havia ajudat els reus a ben morir, s'hi apropà tenint cura de no tacar la sotana de sang i li esclatà el cervell d'un tret". Pilar Sánchez de Palma, placera: "Els homes violaren Pilar i quan era estesa en terra, retuda, li descarregaren el carregador de les pistoles a sobre"; etcètera.

user l'amo de son carabassa | Hace más de 9 años

Mesquí, que l'hi han fet a l'amo en xec? ha perdut es seny, hi també sa llengo, ara ja escriu amb sa mateixa llengua que escriviem i ens obligaven a escriure a tots, sa llengua que ens va imposar sa dictadura, i sense voler entrar en xifres de morts,faries el ridícul, sàpigues que els capellans es van posar a favor del feixisme,.en deien nacional catolicismo, t'en recordes.

user soy catalán, hago chapuzas | Hace más de 9 años

Hola, soy catalán, hago referéndums y consultas con chapas de refrescos porque no sé ni organizarlo. Y voy de chulo por la vida.

user cansinos | Hace más de 9 años

Estoy del tema catalufo y del ébola hasta los mismísimos no, lo siguiente.